Ο Σύλλογος

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.) ιδρύθηκε το 1989 με έδρα την Ρόδο, μέσα από την αγάπη των ιδρυτών του για τη θάλασσα. 

Καλούς Αέρηδες!

Οι αρχές μας

Στόχοι του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του είναι

Το Καταστατικό του Συλλόγου είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις οδηγίες της ΕΙΟ

.
Οι εγκαταστάσεις μας 

Οι εγκαταστάσεις του ΑΣΙΑΘ Ρόδου βρίσκονται στην περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου, κοντά στη νέα Μαρίνα Ρόδου. Στο κτίριο του Συλλόγου γίνονται οι εκδηλώσεις, τα σεμινάρια καθώς και όλα τα θεωρητικά μαθήματα της Σχολής ιστιοπλοΐας. 

Η Διεύθυνση μας είναι Κλαυδίου Πέππερ 14, Ρόδος 85100


Οι δραστηριότητες μας 

Οι δραστηριότητες μας ξεκινούν από το 1986 με αποκλειστική δραστηριότητα στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας, ενώ η αναγνώριση του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έγινε το 1989.

Οι εκδηλώσεις του Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, τόσο οι αθλητικές, όσο και οι πολιτιστικές και κοινωνικές έχουν καταξιωθεί σαν σημαντικό μέρος της πολιτιστικής δραστηριότητας του νησιού μας.

Ο Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου και τα μέλη του είναι πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν και είμαστε ανοικτοί να συνεργασθούμε για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας και του ” ευ αγωνίζεσθε “.
Η Διοίκηση μας 

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την 2α Απριλίου 2023, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως εξής:

Θέση Ονοματεπώνυμο

Πρόεδρος Σταμάτης Σταύρας

Αντιπρόεδρος ` Νίκος Κουμνάκης
Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Καραχανής
Ταμίας Καράμπης Ηλίας
Έφορος Αγώνων Μιχάλης Κασιώτης
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Εμμανουήλ Σπυρίδης
Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων& Υλικού Εμμανουήλ ΜάρκουΥπεύθυνος Εκδηλώσεων Ουρανία Κουρή
Υπεύθυνος Μελών Νικόλαος Χατζηδημητρίου