Αθλητική Ταυτότητα

Νέο: Ανανέωση (και Έκδοση νεας) Αθλητικής ταυτότητας (Αθλητικού δελτίου Ε.Ι.Ο.)!


Για την έκδοση ή την ανανέωση του Αθλητικού δελτίου των Αθλητών του συλλόγου μας, δελτίο που ειναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στους Αγώνες, το Δ.Σ. του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ. στις 22/01/24 

αποφάσισε ότι για την αποφυγή ανεπιθύμητων λαθών ή καθυστερήσεων, 


οι αιτήσεις ανανέωσης ή  έκδοσης, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 15/03/2024 αποκλειστικά ΨΗΦΙΑΚΑ και με τη χρήση της νέας σχετικής ΦΟΡΜΑΣ και ανεξάρτητα από την λήξη του προηγούμενου δελτίου! Όλες οι απαραιτητες πληροφορίες, εντυπα κλπ αναφερονται  εντός της ΦΟΡΜΑΣ.  

Επομένως κλείστε άμεσα ραντεβού με τον γιατρό σας για την εκδοση της κάρτας υγείας πριν την ως ανω ημερομηνια!

 

 Για απορίες, οδηγιες κλπ, επικοινωνήστε με το μέλος Δ.Σ. του Α.Σ.Ι.Α.Θ.Ρ.,  Νικόλαο Χατζηδημητρίου, κιν. 6948720643, email oycrhodes@gmail.com


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Προϋποθέσεις συμμετοχής σε αγώνες

Κάθε ιστιοπλόος που θέλει να συμμετάσχει σε αγώνες που διοργανώνει ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτει αθλητική ιστιοπλοϊκή ταυτότητα (αθλητικό δελτίο) και Κάρτα Υγείας Αθλητή.


Ανανέωση αθλητικού δελτίου

Για την ανανέωση αθλητικού δελτίου (για όσους είναι εγγεγραμμένοι), απαιτούνται τα παρακάτω:

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι αναγράφετε τον <<ΑΜΚΑ>>, <<Αρ. Μητρώου Ε.Ι.Ο.>> (σε αίτηση και Κάρτα Υγείας), <<Όμιλο>> και <<Αριθμό Μητρώου Αθλητή στον Όμιλο>> (στην αίτηση), καθώς επίσης και τα στοιχεία σας στην πίσω σελίδα της αίτησης για την συγκατάθεση περί προσωπικών δεδομένων.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά  θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 15/03 του τρεχοντος ετους αποκλειστικά ΨΗΦΙΑΚΑ και με τη χρήση της νέας σχετικής ΦΟΡΜΑΣ και παραδίδονται στην Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ η οποία τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Στοιχεία επικοινωνίας Νικόλαος Χατζηδημητρίου, 6948720643 oycrhodes@gmail.com)

Νέο αθλητικό δελτίο

Για την έκδοση νέου αθλητικού δελτίου απαιτούνται τα κάτωθι:

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά   θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 15/03 του τρεχοντος ετους αποκλειστικά ΨΗΦΙΑΚΑ και με τη χρήση της νέας σχετικής ΦΟΡΜΑΣ και παραδίδονται στην Γραμματεία του ΑΣΙΑΘΡ η οποία τα αποστέλλει στην ΕΙΟ για έκδοση του Αθλητικού Δελτίου. (Στοιχεία επικοινωνίας Νικόλαος Χατζηδημητρίου, 6948720643 oycrhodes@gmail.com)

 

Προδιαγραφές φωτογραφιών

Η Φωτογραφία πρέπει να είναι σε μορφή jpg έγχρωμη με διαστάσεις 4cm πλάτος και 6cm ύψος και ανάλυση 300dpi. Το μέγεθος του αρχείου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1Mb. Η ηλεκτρονική φωτογραφία θα πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου. Για τη φωτογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μετωπικός τύπος εικόνας. Η περιστροφή της κεφαλής θα πρέπει να είναι λιγότερο από +/- 5 βαθμούς από το κέντρο σε κάθε κατεύθυνση (επάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά). Οι ώμοι θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένοι στην εικόνα. Η έκφραση θα πρέπει να είναι ουδέτερη (χωρίς χαμόγελο), με τα δύο μάτια κανονικά ανοιχτά και το στόμα κλειστό. Ο εικονιζόμενος θα πρέπει να είναι αποκλειστικά μόνος, χωρίς να εμφανίζονται πλάτες καρεκλών, παιχνίδια ή άλλα πρόσωπα. Το φόντο θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή με ομοιογενή χρωματισμό, με απαλές διακυμάνσεις φωτεινότητας προς μια μόνο κατεύθυνση. Απαιτείται φόντο ελαφρού χρώματος, κατά προτίμηση λευκό ή πολύ ανοιχτό γρι (μέχρι 5%).